Privacy verklaring IQADOT B.V.

Wanneer u onze website bezoekt, kan het zo zijn dat wij persoonsgegevens verwerken. Hieronder staat beschreven wie verantwoordelijk is voor deze verwerking, waarom persoonsgegevens nodig zijn, hoe hiervoor toestemming is verkregen, om welke gegevens het gaat en wat uw rechten zijn.

Verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens

De verantwoordelijke verwerker is

IQADOT B.V.
Hengelosestraat 98
7514 AK te Enschede
Nederland

Verwerkte persoonsgegevens

Door gebruik te maken van onze diensten of omdat u deze op vrijwillige basis aan ons verstrekt, verwerken we persoonsgegevens. De volgende persoonsgegevens worden door ons verwerkt:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Organisatie waar uw werkzaam bent
  • IP-adres
  • Browsertypes

Doel van de verwerking

IQADOT verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het optimaal laten functioneren van onze website
  • Vragen uwerzijds te kunnen beantwoorden
  • Het verwerken van een aankoop
  • Het verwerken van een aanvraag voor een probeer versie van onze programmatuur en diensten

Uw toestemming

Persoonsgegevens worden alleen gebruikt als daar toestemming voor is gegeven. Deze toestemming kan op de volgende manier verkregen zijn:

  • U heeft toestemming gegeven
  • U werkt voor een klant van IQADOT B.V. en voor uw werkzaamheden is het nodig om uw persoonsgegevens te verwerken

Bewaartermijn

Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard worden dan noodzakelijk is. De bewaartermijn is afhankelijk van het doel waarvoor we de gegevens hebben gekregen of verzameld en van eventuele wettelijke plichten om gegevens te bewaren. Heeft u hier vragen over, neem dan contact met ons op.

Leveranciers

Wij maken mogelijk gebruik van leveranciers die persoonsgegevens verwerken namens IQADOT B.V. Indien dit het geval is dan zullen wij met elk van hen een verwerkersovereenkomst hebben afgesloten.

Beveiliging

De website van IQADOT maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat zodat uw gegevens versleuteld worden verzonden. Daarnaast zal IQADOT alles in het werk stellen om uw persoonsgegevens te beschermen. Zo worden passende beveiligingsmaatregelen genomen om verlies of onrechtmatig gebruik tegen te gaan.

Indien u van mening bent dat uw persoonsgegevens niet goed beveiligd zijn, neemt u dan contact met ons op.

Uw rechten

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (hierna: AVG) geeft u als betrokkene verschillende rechten:

  • Zo heeft u het recht om de verantwoordelijke te verzoeken om inzage van en rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens die de verantwoordelijke in het kader van deze website over u verwerkt. Deze rechten zijn uitgewerkt in de artikelen 15, 16 respectievelijk 17 van de AVG. Daarnaast heeft u het recht de verantwoordelijke om beperking van de verwerking van bedoelde persoonsgegevens te vragen (artikel 18 AVG).
  • Ook wijst de verantwoordelijke u op uw recht op overdraagbaarheid van de u betreffende persoonsgegevens die de verantwoordelijke in het kader van de website over u verwerkt (artikel 20 AVG).
  • Tot slot is van belang dat u het recht heeft bij de verantwoordelijke bezwaar te maken tegen de verwerking (artikel 21 AVG) en dat u een klacht kunt indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat is de toezichthouder op het gebied van de verwerking van persoonsgegevens (artikel 57 lid 1 onder f AVG).

Permanente cookies

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij u herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer u toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Raadpleeg de help-functie van uw browser voor het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies.

Sessie cookies

Met behulp van een sessie cookie kunnen wij onze website aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Sessie cookies worden automatisch verwijderd wanneer u de browser afsluit.