Breng uw gemeenschap tot leven.

IQADOT is een veelzijdig platform waarmee u de kennis en expertise van uw leden efficiënter kunt verspreiden onder alle leden.

Online gemeenschappen hebben doorgaans een klein aantal kernleden die veel weten en veel voor de gemeenschap doen. IQADOT helpt bij het verlichten van deze waardevolle leden door andere leden te stimuleren hun kennis te vergroten en in te zetten.

Online gemeenschappen maken doorgaans gebruik van op discussies gebaseerde oplossingen waarmee hun leden gemakkelijk kunnen starten en deelnemen aan discussies. Hoewel dit in eenvoudige gevallen kan werken, verliezen gebruikers het overzicht snel wanneer meerdere gebruikers deelnemen aan de discussie. Wanneer kennisuitwisseling van cruciaal belang is, wilt u de zaken geconcentreerd houden en efficiënt zijn.

IQADOT zorgt voor efficiëntie door voor elke vraag antwoordteams te vormen, wat resulteert in precies één antwoord zonder de overhead van semi-informatie en irrelevante discussie.

Voordelen

Kennis

De kennis van uw hele gemeenschap zal toenemen naarmate meer kennis sneller onder meer leden wordt verspreid.

Leden

Elk lid van uw gemeenschap wordt geacht deel te namen aan het helpen van andere leden, op een niet-storende en leuke manier.

Veelzijdig

IQADOT is een veelzijdig platform dat de diensten die u aan uw gemeenschap aanbiedt zal verrijken.

Kennisbank

IQADOT slaat de kennis van uw gemeenschap op in een doorzoekbare en duurzame database.

Beheer

In de beheeromgeving kunt u het platform eenvoudig beheren en krijgt u inzicht in de betrokkenheid van uw leden.

Veilig

Uw kennis wordt veilig opgeslagen in onze managed cloud-service.

Evalueren.

We bieden een volledig functionele proefversie waarmee u IQADOT kunt evalueren. Vraag een omgeving aan die we exclusief voor u zullen opzetten.

Probeer IQADOT

Offerte.

Voer hieronder uw gegevens om een offerte te ontvangen.

 

Beschrijf uw gemeenschap

Verwacht aantal IQADOT gebruikers

Eventuele opmerkingen

    Ik ga akkoord met de Privacy verklaring