Vergroot uw
intellectueel kapitaal
Vergroot uw intellectueel kapitaal

Bespaar kosten.

Uw medewerkers zijn uw intellectueel kapitaal. De enorme hoeveelheid informatie die zij tot hun beschikking hebben betekent niet dat zij slagvaardiger kunnen functioneren. Integendeel, naarmate de beschikbare informatie verder groeit, kost het hen meer tijd om deze om te zetten in kennis. Kennis die zij juist nodig hebben om slagvaardiger te zijn om uw bedrijf slimmer en winstgevender maken.

IQADOT helpt u uw intellectueel kapitaal te laten groeien door aanwezige kennis efficiƫnter te verspreiden onder uw medewerkers, uw partners en klanten.

Voordelen

Intellectueel kapitaal

Uw intellectueel kapitaal zal toenemen naarmate meer kennis sneller onder meer werknemers wordt verspreid.

Uw medewerkers

Uw medewerkers helpen en leren van elkaar op een efficiƫnte manier, zonder verspilling van kostbare tijd.

Veelzijdig

IQADOT is een veelzijdig platform dat u helpt uw bedrijfsprocessen, zowel intern als met partners en klanten te verbeteren.

Kennisbank

IQADOT slaat uw kennis op in een database waardoor deze veel duurzamer is dan traditionele verspreide informatiesystemen.

Inzicht

IQADOT verbetert uw HRM-processen door persoonlijke ontwikkelingsplannen van uw medewerkers te ondersteunen en uit te breiden

Veilig

Uw kennis wordt veilig opgeslagen in onze managed cloud-service of in uw applicatielandschap.

Evalueren.

We bieden een volledig functionele proefversie waarmee u IQADOT kunt evalueren. Vraag een omgeving aan die we exclusief voor u zullen opzetten.

Probeer IQADOT

Offerte.

Voer hieronder uw gegevens om een offerte te ontvangen.

 

Verwacht aantal IQADOT gebruikers

Eventuele opmerkingen

    Ik ga akkoord met de Privacy Verklaring